Skorpor Fullkorn

Naturligt goda
skorpor med krisp

Ingredienser

Fullkornsvetemjöl (62%), vetemjöl*, vegetabiliska oljor (raps*, fullhärdad raps), malt av korn/byg, jäst/gær/gjær, salt.

*Svensk rapsolja och svenskt mjöl från egen kvarn.

Överkänslighet
Innehåller gluten.
Läs mer om överkänslighet

Vikt per förpackning:  240 g

Handla våra produkter här   shopping-vit-x-30.png

  • Nyckelhålsmärkta
  • Osötade
  • FrÃ¥n Sverige

Denna produkt finns endast i butik och är inte tillgänglig för storhushållskunder.

Näringsvärde

Näringsvärde Per 100 g Per Skorpa (13 g)
Energi 1633 kJ/400 kcal 212 kJ/52 kcal
Fett 6,6 g 0,9 g
Varav mättat fett 0,9 g 0,1 g
Kolhydrater 68 g 8,8 g
Varav sockerarter 1,1 g 0,1 g
Fiber 8,3 g 1,1 g
Protein 13 g 1,7 g
Salt 1,1 g 0,1 g

Knapriga fullkornsskorpor
passar bra som mellanmål

Svenskt
Mjöl

Vi bakar våra bröd på mjöl från svenskodlat spannmål som malts i egen kvarn.

Läs mer

Skorpor
gör gott

Att äta fullkorn ger hälsofördelar på både kort och lång sikt.

Läs mer

Pågens skorpor är bakade i Sverige
på svenskt mjöl från vår egen kvarn

Låt oss
inspirera!

FÄRSKT ÄR GOTT

Våra bröd har aldrig varit frysta och är inte upptinade…

VÅRT HÅLLBARHETS- ARBETE

Miljön är en färskvara som måste värnas om varje dag…

Kanske gillar
du också?